Bewegwijzering

Wilt u professioneel uw bedrijfspand voorzien van bewegwijzering Wij hebben jarenlange ervaring met het plaatsen en ontwerp van bewegwijzering zowel binnen als buiten.

Vraag direct uw offerte aan...

Met een heldere bewegwijzering komt de klant goed terecht

Bewegwijzering is een ingewikkelde zaak die de ervaring van uw klanten en relaties kan maken of breken. Wanneer u een groot pand heeft, kan het voor een nieuwe bezoeker even zoeken zijn waar hij of zij heen moet. Door een heldere bewegwijzering aan te brengen verhoogt het bezoekersgemak aanzienlijk en is de kans groter dat de klant terugkomt. Bij Letterop staan we voor u klaar om dit op de beste manier mogelijk te maken.

Vraag direct uw offerte aan!

Offerte

Soorten bewegwijzering

Er zijn verschillende soorten bewegwijzering waar u gebruik van kunt maken. Als de bezoekers buiten moeten worden geholpen, dan kunt u parkeerborden gebruiken. Hiermee ziet de bezoeker waar hij/zij juist wel of niet kan parkeren. Voor binnen bewegwijzering kunt u gebruik maken van borden die de bezoeker zo rond kunnen leiden dat ze niemand om hulp hoeven te vragen. Het is uiteraard ook belangrijk dat ze de uitgang na hun bezoek weer gemakkelijk kunnen vinden. Het is ook mogelijk om digitale bewegwijzering in te zetten voor wanneer u flexibele meldingen wilt kunnen tonen. Het gaat er bij elke soort hoe dan ook om dat de bezoeker gemakkelijk en snel de juiste weg kan vinden.

Waarom zou ik het gebruiken?

Bewegwijzering dat op de juiste manier is uitgevoerd biedt veel voordelen:

  • Bezoekersgemak. Wanneer de bezoeker niet de weg hoeft te zoeken en gelijk daar kan komen waar hij of zij moet zijn, dan verhoogt het gemak en is de kans groter dat hij of zij terugkomt.
  • EfficiĆ«nte doorstroom. Wanneer bezoekers direct hun weg kunnen vinden, verloopt de doorstroom veel efficiĆ«nter en wordt u baliepersoneel ontlast.
  • Professionele uitstraling. Het staat zeer professioneel als u uniforme borden heeft hangen die de bezoeker de goede kant op helpen.

Neem voor de mogelijkheden vandaag nog contact met ons op.

Vraag direct uw offerte aan!

Offerte
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en updates van het Letterop team.

U bent nu ingeschreven.