Carwrapping

Carwrapping zorgt voor een compleet nieuwe look, terwijl je auto wrappen ook nog eens de onderliggende lak beschermt. Goedkoper en sneller dan spuiten!

Wat is carwrapping precies?

Carwrapping is een nieuw fenomeen waarbij voertuigen worden voorzien van een dun laagje folie of vinyl waar je normaal gesproken de lak zou zien. Je auto wordt dus eigenlijk ingepakt om zo te zorgen voor een (tijdelijke) compleet nieuwe look. Je kunt ook je auto wrappen in meerdere kleuren. Van effen tot full color prints, mat of glanzend.

Waarom je auto wrappen?

Carwrapping wordt steeds populairder. En terecht, want het is sneller én goedkoper dan je auto laten spuiten wanneer je een nieuwe look wilt. Daarbij beschermt het ook nog eens de onderliggende lak tegen bijvoorbeeld verkleuring of vogelpoep. Zo houd je de waarde van je auto zo hoog mogelijk. Ook wel prettig. Bovendien kun je qua kleuren en effecten alle kanten op!

Ook voor bedrijfswagens!

Carwrappen is geliefd bij particulieren die hun auto een nieuwe tint willen geven, maar het wordt ook steeds vaker ingezet door bedrijven. Zij verpakken hun auto’s in een opvallende folie en maken zo rijdende reclameborden van hun bedrijfswagens. Daarmee breng je je onderneming bij een nieuw publiek onder de aandacht. Iedere keer dat je de weg op gaat opnieuw. Dat is nog eens slim!

Carwrapping kosten & mogelijkheden

Er is steeds meer mogelijk wat betreft je auto wrappen. De mogelijke kleuren, motieven en structuren worden steeds uitgebreider en dus zien we steeds meer kansen om jouw (bedrijfs)wagen op te laten vallen. En omdat de technieken steeds beter en efficiënter worden, vallen ook de carwrapping kosten lager uit. Kortom, een kleine investering met een groot resultaat!

Je auto wrappen bij Letterop

Bij Letterop maken we graag een ware eye-catcher van je auto met een car wrap. Dat betekent dat we je auto wrappen met een folie waarmee je opvalt en die precies uitstraalt wat jij wil uitstralen. Gegarandeerd. Maatwerk carwrapping, noemen we dat. We maken graag een design op basis van jouw wensen of laten je de standaard mogelijkheden zien. Je kunt ook bij ons terecht voor het laten wrappen van allerlei soorten bestelbussen of bakwagens.

Meer informatie over carwrappen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van carwrapping voor jouw auto of wagenpark, maar wil je eerst nog wat dingen weten? We staan altijd voor je klaar om je advies te geven waar je écht iets aan hebt. Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan en ontdek zelf waarom veel mensen en bedrijven hun auto wrappen bij Letterop Reclamemakers!

Carwrapping biedt een mobiel reclameplatform en kan worden gebruikt om merkadvertenties op voertuigen weer te geven, waardoor ze opvallen en merkbekendheid genereren. Lees in deze blog meer over waarom reclame op je auto goed is voor je business. 

Ja, carwrapping kan volledig worden aangepast aan uw merkidentiteit, met aangepaste ontwerpen, kleuren en huisstijl elementen.

De duur van het wrapproces verschilt afhankelijk van de voertuiggrootte en moeilijkheid van het ontwerp.

Over het algemeen gaat carwrapping 3 tot 5 jaar mee, afhankelijk van het onderhoud en de kwaliteit van het materiaal. Volg altijd de instructies die wij u geven bij het opleveren van de auto.

Letterop logo
Raymond Rietdijk - directeur Letterop

Vrijblijvend advies of een offerte op maat?

Mail naar info@letterop.nl of bel ons direct door te klikken op onderstaande knop.

Wij werken onder meer voor:

Onze klanten aan het woord

Scroll naar top