Sponsorborden

Met sponsorborden laat je zien dat je betrokken bent bij een vereniging of organisatie én je valt meer op bij een lokale doelgroep. Goodwill en bereik in één.

Meer bereik, beter imago

Veel bedrijven drijven op lokale klanten. Op mensen uit de regio die hun diensten of producten afnemen. Logisch, want je klanten doen het liefst zaken met een bedrijf uit de buurt. Die vinden ze vaak betrouwbaarder. Met sponsorborden langs het sportveld, in een zaal of kantine kun je die potentiële klanten bereiken. En ondertussen houd je er ook nog een positief imago aan over. Een echte win-win situatie dus!

Sponsorborden bedrukken

Bij Letterop Reclamemakers kun je jouw sponsorborden bedrukken en helemaal naar wens laten maken. Precies groot genoeg om op te vallen en helemaal vormgegeven in je eigen huisstijl. De mogelijkheden zijn haast eindeloos. Van full color prints tot aan minimalistisch design. Altijd gemaakt van hoogwaardige materialen en eenvoudig te onderhouden, zodat je voor langere tijd optimaal zichtbaar bent.

Maatwerk

Sponsorborden zijn er in allerlei soorten en maten. Van grote reclameborden boven de goals aan het voetbalveld tot aan langgerekte borden aan de boarding. En dan heb je in een zaal of kantine nog veel meer mogelijkheden. Klein én groot. Daarom maken bij Letterop jouw borden helemaal op maat. Zo maken we optimaal gebruik van de ruimte en profiteer je als sponsor van een maximaal bereik.

Ook voor verenigingen

Om te kunnen blijven bestaan, zijn veel verenigingen en non-profit organisaties op zoek naar sponsoren. Het binden van sponsoren is vaak echter niet zo makkelijk. Daarom maken we het je bij Letterop Reclamemakers zo makkelijk mogelijk. We leveren onderhoudsvrije borden van hoge kwaliteit … tegen scherpe prijzen. Duurzaam en effectief. Daar kan geen sponsor ‘nee’ tegen zeggen.

Ook sponsorborden laten maken?

Letterop Reclamemakers is al meer dan 30 jaar vaste partner van een groot aantal verenigingen en organisaties met reclameborden op het terrein of in hun gebouw. Vanaf het allereerste design tot aan de productie en de montage. We weten inmiddels precies wat er nodig is en denken graag met je mee om het maximale eruit te halen. Zowel voor de vereniging als voor de sponsor. Neem gerust even contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we ook voor jou kunnen betekenen.
Letterop logo

Vrijblijvend advies of een offerte op maat?

Mail naar info@letterop.nl of bel ons direct door te klikken op onderstaande knop.

Wij werken onder meer voor:

Onze klanten aan het woord

Scroll naar top