Billboard reclame

Profiteer van een groot bereik met de billboard reclame van Letterop Reclamemakers! Als specialist in buitenreclame weten we precies wat werkt voor jouw bedrijf.

Langs de snelweg en meer…

Bij billboard reclame denk je al gauw aan grote reclameborden langs de snelweg. Niet gek ook, want billboards kunnen met een effectieve, snel te begrijpen boodschap een grote doelgroep bereiken. Perfect dus als snelwegreclame, maar je kunt de borden ook op andere plekken inzetten waar vluchtige communicatie benodigd is. Bijvoorbeeld langs het spoor of in de binnenstad.

Multi-functioneel

Billboard advertising is vooral opvallend vanwege de grootte. Met enkele vierkante meters oppervlak ben je al vanaf grote afstand zichtbaar. Je kunt billboard reclame dan ook voor allerlei doeleinden inzetten. Gebruik het bijvoorbeeld als makelaarsbord of als vervanger van spandoeken, banners en andere reclameborden. En zo’n groot bord bij je bedrijfspand is ook een goed alternatief voor opvallende gevelreclame!

Maatwerk, kosten & prijs

Bij Letterop Reclamemakers maken we jouw billboard reclame helemaal op maat. Onze full-colour XXL printers zorgen in een handomdraai voor een uniek ontwerp. Je kunt daarvoor onze designers inschakelen, maar we maken ook graag jouw eigen ontwerp. De kosten zijn daarom ook afhankelijk van gewenste grootte en jouw persoonlijke voorkeuren. We zorgen dus niet alleen voor maatwerk borden, maar we maken ook een prijs op maat.

Waarom billboard reclame?

Billboards bereiken heel veel verschillende mensen. Daar kunnen we simpelweg niet omheen. En er is een grote kans dat tussen al die mensen ook wat potentiële klanten zitten die net op zoek zijn naar jouw producten en/of diensten. Het is dus een slimme marketingtechniek waarbij je 24 uur per dag, 7 dagen per week zorgt voor meer naamsbekendheid onder het grote publiek … en bij relevante mensen!

Billboard reclame bij Letterop

Ook opvallen met je buitenreclame? Kies dan voor de billboards van Letterop en trek de aandacht van verschillende doelgroepen in één keer. We helpen je graag bij het ontwerp, de productie, de montage en plaatsing. Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en laat je verrassen door alle mogelijkheden en de lage kosten!
Letterop logo

Vrijblijvend advies of een offerte op maat?

Mail naar info@letterop.nl of bel ons direct door te klikken op onderstaande knop.

Wij werken onder meer voor:

Onze klanten aan het woord

Scroll naar top