Makelaarsborden

Laat zien welke huizen te koop staan of welke woningen u heeft helpen (ver)kopen met één van onze opvallende makelaarsborden. Snel, goedkoop en effectief!

Val op met tuinborden

Wanneer huizen te koop worden gezet, komt er bijna altijd een tuinbord van de makelaar aan te pas. En terecht, want het is een simpele en toch bijzonder effectieve manier om een groot bereik te creëren. Voorbijgangers zien aan de makelaarsborden in één oogopslag waar ze moeten zijn als ze een bezichtiging willen plannen of zelfs direct een bod willen uitbrengen. En met de toevoeging van je eigen logo verhoog je ook nog eens de naamsbekendheid van je bedrijf!

Onze makelaarsborden

Bij Letterop hebben we jarenlange ervaring met makelaars- en tuinborden. We weten precies wat je nodig hebt: borden met een lange levensduur, eenvoudig te reinigen en makkelijk en snel te verplaatsen. Sterk en opvallend. Ook geschikt voor bestickeringen. Op die manier kun je je nieuwe makelaarsborden blijven hergebruiken. Keer op keer. Dat scheelt weer in de kosten!

Design op maat

Bij Letterop Reclamemakers maken we jouw makelaarsborden helemaal op maat. We denken graag met je mee en vertellen je alles over de haast eindeloze mogelijkheden. Vierkant, rond, driehoekig of in een andere vorm. Hangend, gemonteerd op een paal of geïntegreerd in een stevig A-frame. Groot of klein. En natuurlijk gewoon in je eigen huisstijl en met je eigen prints.

Ook tuinborden of makelaarsborden bestellen?

Letterop Reclamemakers is al jarenlang partner van veel makelaars als het gaat om het kopen of laten maken van reclameborden. Zij kiezen voor ervaring, expertise en een snelle en feilloze productie tegen scherpe prijzen. Wil je ook tuinborden of makelaarsborden bestellen? Neem dan gerust even contact met ons op en laat je adviseren. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Letterop logo

Vrijblijvend advies of een offerte op maat?

Mail naar info@letterop.nl of bel ons direct door te klikken op onderstaande knop.

Wij werken onder meer voor:

Onze klanten aan het woord

Scroll naar top