Lichtreclame

Wees dag en nacht zichtbaar met de effectieve lichtreclame van Letterop! Voor iedere situatie weten wij een passende oplossing. Laat je verrassen!

Lichtreclame voor grote én kleine ondernemers

Van grote, verlichte letters op bedrijfspanden langs de snelweg tot aan een kleiner bord voor een kantoor aan huis, tegenwoordig maken zowel grote bedrijfsketens als kleine ondernemers handig gebruik van lichtreclame om hun zichtbaarheid te vergroten. Ook in het donker kun je je bezoekers of potentiële klanten laten weten waar je bent en wat je doet. Wel zo prettig in de wintermaanden of tijdens koopavonden!

Soorten lichtreclame

Bij Letterop bieden we verschillende soorten lichtreclame, waaronder neonreclame, (LED) lichtbakken en lichtletters:

● Neonreclame

Neonreclame is misschien wel de bekendste vorm van lichtreclame. Het geeft een extra warme uitstraling aan je bedrijf en is bovendien in ontzettend veel kleuren, maten en vormen te verkrijgen. Zelfs op maat!

● Lichtbakken

Lichtbakken en LED lichtbakken zijn grote bakken waarin jouw bedrijfsnaam of logo wordt afgezet tegen een verlichte achtergrond. Gewoon op maat te maken met je eigen ontwerp. Mooi en veelzijdig dus!

● Lichtletters

Door een boodschap of je bedrijfsnaam in lichtletters op je pand te laten plaatsen, geef je je onderneming een professionele en luxe touch. En dat terwijl je ook nog weet op te vallen. Voor veel bedrijven een interessante optie!

Waar moet je beginnen?

Wil je lichtreclame op of aan je bedrijfspand, maar weet je niet goed wat de beste oplossing is? Onze specialisten adviseren je graag! We voorzien je van écht eerlijk en helder advies, ook als dat betekent dat we ons daarmee in de eigen vingers snijden. We gaan niet voor de duurste optie, maar voor de optie waarmee jij het beste resultaat kunt halen voor jouw bedrijf. En dat begint natuurlijk gewoon met een vrijblijvend adviesgesprek bij ons op kantoor of gewoon bij jou op locatie.

Van ontwerp tot plaatsing

We voorzien je niet alleen van praktisch advies, we helpen je gedurende het gehele proces. We nemen desgewenst het ontwerp voor onze rekening, zorgen voor een feilloze productie en sluiten de reclame ook zelf aan. Onze specialisten weten precies hoe het allemaal reilt en zeilt, en kunnen je dus zelfs helpen bij het aanvragen van een vergunning bij de gemeente!

Ook lichtreclame laten plaatsen?

Wil je ook lichtreclame laten plaatsen op of aan jouw pand? Maak dan kennis met de experts van Letterop. We kunnen je uitgebreid vertellen wat de mogelijkheden zijn, je adviseren over de beste oplossing en de volledige productie en montage uit handen nemen. Je hebt nergens meer omkijken naar. Kom langs op kantoor en laat je inspireren, neem contact op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan en ontdek wat we voor je kunnen betekenen!
Letterop logo

Vrijblijvend advies of een offerte op maat?

Mail naar info@letterop.nl of bel ons direct door te klikken op onderstaande knop.

Wij werken onder meer voor:

Onze klanten aan het woord

Scroll naar top