Wandbekleding

Met wandbekleding voor je kantoor of bedrijfspand geef je een ruimte in een handomdraai meer sfeer. Bij Letterop voorzien we je muur graag van een eigen print of ontwerp.

Wandbekleding voor op kantoor

Wandbekleding voor op kantoor is natuurlijk stijlvol en brengt meer warmte en sfeer in een zakelijke omgeving, maar draagt ook bij aan een stukje marketing. Het is een effectieve manier om een onvergetelijke indruk achter te laten bij (potentiële) klanten die op bezoek komen en het helpt je om het merk van je bedrijf te versterken. Bovendien kunnen eventuele werknemers zich er extra verbonden en gestimuleerd door voelen!

Duurzaam & onderhoudsvrij

Daarbij is onze wandbekleding voor kantoren en bedrijfspanden duurzaam en onderhoudsvrij. Waar geverfde muren bijvoorbeeld eens in de zoveel tijd opnieuw geverfd moeten worden, hebben onze fotomuren en behang veel minder aandacht nodig. Af en toe een doekje erover en je fotobehang is weer als nieuw. En dat scheelt op den duur natuurlijk ook weer in de kosten!

Van ontwerp tot montage

Bij Letterop voorzien we jouw bedrijfspand of kantoor van wandbekleding waar je trots op kunt zijn. We bespreken graag de mogelijkheden met je, voorzien je van écht eerlijk advies en laten je graag wat inspirerende designs zien. Maar we kunnen met onze XXL full color printers natuurlijk ook één van je eigen ontwerpen produceren. In ieder gewenst formaat. We verzorgen vervolgens zelf ook graag de wandafwerking. Zo weten we zeker dat het helemaal naadloos geplaatst wordt en je gegarandeerd tevreden kunt zijn met het resultaat.

Mogelijkheden

Er zijn diverse soorten wandbekleding voor op kantoor waar we je bij Letterop aan kunnen helpen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan fotowanden of een grote presentatiewand , maar we zijn bijvoorbeeld ook expert op het gebied van glasdecoratie. De mogelijkheden zijn haast eindeloos. We komen graag bij je langs om te bekijken waarmee jij het meeste uit je ruimte kunt halen.

Ook wandbekleding laten maken?

Of het nu voor je kantoor, restaurant of je eigen woonkamer is, bij Letterop voorzien we je graag van fotobehang of folie met een passende uitstraling. Kom gerust eens langs op ons kantoor in Den Haag om je te laten inspireren of neem contact op door te bellen naar 070-3479735 en ontdek de mogelijkheden. Direct aan de slag? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en maak snel kennis met jouw nieuwe wandbekleding!
Letterop logo
Raymond Rietdijk - directeur Letterop

Vrijblijvend advies of een offerte op maat?

Mail naar info@letterop.nl of bel ons direct door te klikken op onderstaande knop.

Wij werken onder meer voor:

Onze klanten aan het woord

Scroll naar top