Bedrijfsbus bestickeren

Je bedrijfsbus bestickeren zorgt ervoor dat je ontzettend veel nieuwe mensen kunt bereiken met je bedrijf of reclame-uiting. Iedere dag opnieuw. Dat is nog eens kostenefficiënt!

Voordelen van je bedrijfsbus bestickeren

Je bedrijfsbus bestickeren wekt niet alleen vertrouwen en geeft jouw onderneming een professionele uitstraling. Nee, het is ook een slimme manier om je bedrijf, je producten of je dienstverlening onder de aandacht te brengen van een heleboel potentiële klanten! Iedere keer dat je in de auto stapt op weg naar een klant of opdracht bereik je namelijk weer nieuwe mensen. En vaak ook nog uit je eigen werkgebied of regio!

Opvallen met kwaliteit

Autobelettering heeft een enorm potentieel. Volgens het CBS zijn er zelfs tot wel 2 miljoen (!) contactmomenten per jaar. Laat er dus geen gras over groeien en zorg voor een professionele belettering; je wilt immers tijdens al die contactmomenten goed voor de dag komen. Bij voorkeur nog met een opvallend design en een overtuigende boodschap. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we bij Letterop precies wat jij nodig hebt om het maximale rendement eruit te halen!

Eenmalig investeren, lange tijd profiteren

Je bedrijfsbus bestickeren is bovendien een duurzame marketingstrategie. We gebruiken bij Letterop namelijk Oracal, 3M en Avery folies van de allerhoogste kwaliteit, waardoor je belettering er jarenlang keurig uit blijft zien. Je investeert dus slechts één keer in bestickering om vervolgens gedurende een lange periode nieuwe mensen te blijven bereiken met je boodschap. Veel kostenefficiënter dan een advertentie in de lokale krant, bijvoorbeeld!

Mogelijkheden van je bedrijfsbus bestickeren

Ongeacht wat voor soort wagen je bezit, we kunnen altijd je bedrijfsbus bestickeren met een belettering die naadloos aansluit op je auto. We werken namelijk met allerlei lijntekeningen voor verschillende soorten voertuigen. Je kunt bij ons terecht voor volledige belettering, maar ook voor kleinere stickers op alleen de motorkap en achterruit. Groot of klein, bestelbus of bakwagen … niets is ons te gek!

Mogelijkheden van je bedrijfsbus bestickeren

Wil je ook je bedrijfsbus voorzien van een strakke en opvallende bestickering? Laat je inspireren door onderstaande mogelijkheden, neem contact op voor vrijblijvend advies of kom langs op ons kantoor in Den Haag. De koffie staat voor je klaar. Liever direct aan de slag? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor jou in petto hebben!
Letterop logo
Raymond Rietdijk - directeur Letterop

Vrijblijvend advies of een offerte op maat?

Mail naar info@letterop.nl of bel ons direct door te klikken op onderstaande knop.

Wij werken onder meer voor:

Onze klanten aan het woord

Scroll naar top