Boot belettering

Met boot belettering geef je een extra dimensie aan je vaartuig. Zakelijke en commerciële bestickering of gewoon als bootnaam … niets is ons te gek.

Waarom boot belettering?

Een bootnaam, ligplaats of thuishaven laten beletteren is leuk, maar andere stickers zijn weer noodzakelijk. Sterker nog, het registratienummer van bepaalde boten moet zichtbaar zijn. En daar kun je prima de boot belettering van Letterop voor gebruiken. We zorgen graag voor een waterbestendige belettering die in contrast staat met de kleur van de boot en aan de wettelijke eisen voldoet.

Je kunt de belettering echter ook inzetten als effectieve reclame. Een boot trekt immers veelal de aandacht van omstanders en dat is de uitgelezen mogelijkheid om jouw bedrijf te promoten door je bedrijfsnaam, logo en eventueel slogan op de boot te laten zetten. Ook quotes en citaten doen het overigens vaak erg goed!

Mogelijkheden

Onze specialisten op het gebied van boot belettering kunnen haast ieder vaartuig voorzien van kwalitatief hoogwaardige stickers. Van grote yachts tot aan een kleine sloep en van speedboten tot aan waterscooters. De mogelijkheden voor verschillende soorten belettering zijn daarbij haast eindeloos. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor unieke plakletters, maar je kunt ook denken aan mooie striping. Allemaal in precies de kleuren en vormen die je zelf voor ogen hebt.

Eenmalig investeren, extra lang genieten

Bij Letterop zorgen we voor kwalitatief hoogwaardige boot belettering. We maken waterbestendige stickers die op elke ondergrond feilloos blijven plakken, onder alle denkbare omstandigheden. Je investeert dus slechts eenmalig in professionele bestickering waar je vervolgens jaar in, jaar uit van kunt genieten. Zo komt jouw boot altijd goed voor de dag.

Boot belettering bij Letterop Reclamemakers

Letterop is al ruim 30 jaar specialist in maatwerk belettering. Van boot- en autobelettering tot aan het wrappen van complete vrachtwagens. We weten wat de mogelijkheden zijn en hoe we die het best kunnen inzetten. Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je adviseren of vraag direct een offerte aan en ervaar zelf de kracht van onze Letterop Reclamemakers!

Letterop logo
Raymond Rietdijk - directeur Letterop

Vrijblijvend advies of een offerte op maat?

Mail naar info@letterop.nl of bel ons direct door te klikken op onderstaande knop.

Wij werken onder meer voor:

Onze klanten aan het woord

Scroll naar top