Lichtmastreclame

Zet je onderneming in spotlights met opvallende lichtmastreclame en bereik effectief een groot aantal potentiële klanten of bezoekers. Nu met design op maat!

Waarom lichtmastreclame?

Lichtmastreclame is een effectieve vorm van lichtreclame. Met een bord aan een lantaarnpaal op een slimme locatie trek je namelijk de aandacht van een groot aantal geïnteresseerden, genereer je naamsbekendheid bij je doelgroep of zorg je voor een stukje bewegwijzering zodat klanten je winkel of zaak goed kunnen vinden. En dat 24 uur per dag, want ‘s avonds worden je reclameborden natuurlijk verlicht. Kortom, snel en eenvoudig meer zichtbaarheid. Wat je doel ook is.

Design op maat

Niet alleen is lichtmastreclame geschikt voor meerdere doeleinden, ook de borden zelf hebben een breed scala aan mogelijkheden. We maken het design uiteraard helemaal op maat. We creëren graag een ontwerp waarin jouw boodschap perfect tot uiting komt. Compleet in de kleuren van je huisstijl en natuurlijk met je eigen logo. En met milieuvriendelijke LED verlichting. Energiezuinig en duurzaam. Dat scheelt op den duur weer in de kosten!

Van ontwerp tot plaatsing

Letterop Reclamemakers is al meer dan 30 specialist op het gebied van lichtmastreclame. Inmiddels weten we perfect wat goed werkt en waar er doorgaans winst te behalen valt. Bovendien nemen we het hele proces voor je uit handen. Van het eerste ontwerp tot aan de productie en de uiteindelijke plaatsing. Desgewenst ondersteunen we je zelfs bij het aanvragen van vergunningen bij de gemeente of bij de gesprekken met exploitanten.

Ook lichtmastreclame laten maken?

Wil je ook reclame maken voor je bedrijf, zichtbaar worden en meer naamsbekendheid werven met een verlicht reclamebord aan een lantaarnpaal? We helpen je er graag bij. Neem contact met ons op en laat je vrijblijvend adviseren over de beste oplossing voor jouw wensen en ideeën. Of vraag direct een offerte aan en profiteer nu nog van een scherpe prijs!

Letterop logo

Vrijblijvend advies of een offerte op maat?

Mail naar info@letterop.nl of bel ons direct door te klikken op onderstaande knop.

Wij werken onder meer voor:

Onze klanten aan het woord

Scroll naar top