Lichtbak reclame

Val dag en nacht op bij je doelgroep met lichtbak reclame van Letterop! In alle vormen, maten en kleuren en natuurlijk gewoon met jouw eigen tekst of logo.

Waarom lichtbak reclame?

Lichtbak reclame is één van de meest populaire vormen van lichtreclame. Jouw tekst of logo wordt afgezet tegen een verlichte achtergrond en is daarmee ook goed zichtbaar als de zon onder gaat. Je valt niet alleen op, want met een mooi en uniek design op maat straal je ook nog eens professionaliteit en succes uit. Daarmee weten klanten precies waar ze moeten zijn. Letterlijk en figuurlijk.

Mogelijkheden

Er zijn bij Letterop ontzettend veel mogelijkheden voor zo’n lichtbord met belettering. We maken de lichtbak reclame helemaal op maat. Je kunt daarbij kiezen uit nagenoeg elke kleur en we voegen jouw tekst en/of logo toe. In klein of groot formaat en met omranding van kunststof, aluminium of staal. -Je kunt natuurlijk ook voor een LED lichtbak kiezen. LED verlichting is energiezuinig en gaat in de regel langer mee. Een duurzame oplossing dus!

Advies, design & montage

Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen we ons met recht specialist op het gebied van gevelreclame en reclameborden noemen. We weten wat werkt. Daarom gaan we graag met je in gesprek en voorzien we je van echt eerlijk advies. We gaan niet voor de meest voordelige of juist duurste optie, maar de beste voor jouw situatie. Daarbij nemen we het desgewenst het gehele proces voor onze rekening. Vanaf het design tot aan de productie en montage. Eén partij voor al je reclamewerk. Wel zo efficiënt.

Meer weten?

Wil je ook opvallen met licht en een bak aan jouw pand laten plaatsen, maar weet je niet precies wat je nodig hebt? Of heb je juist al een uitgewerkt idee en zoek je een specialist die het voor je kan uitvoeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van lichtbak reclame voor jouw onderneming of vraag direct een offerte aan en laat je nu verrassen door de lage prijs!

Letterop logo

Vrijblijvend advies of een offerte op maat?

Mail naar info@letterop.nl of bel ons direct door te klikken op onderstaande knop.

Wij werken onder meer voor:

Onze klanten aan het woord

Scroll naar top