Fotowanden

Met fotowanden geef je een ruimte in één klap heel veel meer sfeer. Bij Letterop maken we een fotomuur met jouw eigen print of ontwerp. Voor jouw ultieme sfeer.

Ultieme sfeer met een fotomuur

Fotowanden zijn perfect voor het communiceren van een bepaalde sfeer in je kantoor of woning. Zorg bijvoorbeeld voor een stijlvolle uitstraling met een chique zwart-wit foto of ga juist voor een vrolijke noot in de ruimte en kies voor een kleurrijke afbeelding. Met een behang of folie met eigen ontwerp op de muur tover je je (bedrijfs)pand in een handomdraai om tot een locatie die jouw persoonlijkheid reflecteert. En met als extra pluspunt: het behang wordt naadloos aangebracht.

Wat kun je verwachten?

Bij Letterop hanteren we een aantal overzichtelijke stappen waarmee we je voorzien van de ideale fotowanden: bespreken, printen, montage en genieten. Daarmee weet je precies waar je aan toe bent.

1. Bespreken

Als eerste moet duidelijk worden wat je precies voor ogen hebt. Misschien weet je al hoe het eruit moet gaan zien of heb je alleen nog maar een vaag idee. We inspireren je graag met alle mogelijkheden, voorzien je van praktisch advies en nemen desgewenst ook het ontwerp op basis van jouw ideeën voor je uit handen.

2. Printen

Ben je akkoord met het concept? Mooi. Dan gaan we direct aan de slag met het produceren van onze fotowanden. We hebben professionele XXL printers en andere apparatuur tot onze beschikking om prints van de allerhoogste kwaliteit te maken. Ook voor zeer grote formaten!

3. Montage

Je nieuwe fotomuur moet er natuurlijk perfect uitzien. Daar hoort ook een stukje montage bij. We komen bij je langs en monteren de fotowanden helemaal naadloos. Dat doen we al jaren en is inmiddels wel één van onze specialiteiten geworden. Topkwaliteit gegarandeerd.

4. Genieten

Zodra alles mooi is afgewerkt, rest er nog maar één ding: genieten. De laatste en misschien wel leukste stap. Zowel jijzelf als je bezoekers kunnen nu genieten van een unieke, inspirerende of motiverende fotomuur. Iedere dag opnieuw.

Ook fotowanden of een fotomuur laten maken?

Dan moet je natuurlijk bij Letterop zijn! We horen graag wat je ideeën zijn en laten je kennismaken met de mogelijkheden. Kom langs op kantoor voor een bakje koffie, neem contact met ons op voor scherp advies of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we met onze fotowanden of fotomuur voor jou kunnen betekenen!
Letterop logo
Raymond Rietdijk - directeur Letterop

Vrijblijvend advies of een offerte op maat?

Mail naar info@letterop.nl of bel ons direct door te klikken op onderstaande knop.

Wij werken onder meer voor:

Onze klanten aan het woord

Scroll naar top