Vrachtwagen wrappen

Toe aan een nieuwe look? Bij Letterop kunnen we je vrachtwagen wrappen in allerlei kleuren, effecten en prints. Natuurlijk ook met een eigen ontwerp!

Een nieuwe look

Wil je een compleet nieuwe look voor je vrachtwagen, maar ‘m niet helemaal laten spuiten? Of wil je een (tijdelijk) een andere bedrijfsnaam of boodschap op je wagen? Laat dan je vrachtwagen wrappen door de specialisten van Letterop. Dat is sneller en goedkoper dan een nieuwe lak en onze kwalitatief hoogwaardige folies beschermen je voertuig ook nog eens tegen verkleuring, vogelpoep en steenslag!

Mogelijkheden voor een vrachtwagen wrappen

Een vrachtwagen wrappen is een hartstikke veelzijdige manier om je wagen een nieuwe uitstraling te geven. We plakken namelijk een dun laagje vinyl of folie over je bestaande lak. En die folies zijn weer in allerlei varianten verkrijgbaar of te produceren. Mat of glanzend en van effen kleuren tot full-color prints met je eigen ontwerp, maar altijd UV-werend en krasvast. Mooi én functioneel!

Design op maat

Bij Letterop maken we een echte eye-catcher van je vrachtwagen. We wrappen je vrachtauto met een folie die precies uitstraalt wat jij met je bedrijf uit wilt stralen. Jouw kernwaarden en je eigen huisstijl. We gaan graag met je in gesprek om onze oplossingen af te stemmen op jouw wensen en ontwerpen desgewenst een design op maat. Een concept dat perfect doet waar je ‘m voor nodig hebt.

Waarom je vrachtwagen wrappen?

Vrachtwagens wrappen is vanwege de laagdrempeligheid ontzettend populair. In een mum van tijd heb je immers een compleet nieuwe look, inclusief je logo, slogan en bedrijfsnaam. Of een slimme marketingboodschap natuurlijk, want we zorgen er altijd voor dat de folie gemaakt en geplakt is om gezien te worden. Dat is immers de hele bedoeling van het wrappen, nietwaar?

Kosten

De mogelijkheden worden steeds uitgebreider en de technieken steeds beter en efficiënter. Je vrachtwagen wrappen hoeft vandaag de dag dus helemaal niet zoveel meer te kosten. En als je je bedenkt dat je er nog jarenlang mee vooruit kunt en ondertussen iedere dag nieuwe mensen kunt bereiken met je autoreclame, is het zelfs een kleine investering met doorgaans zeer hoog rendement!

Meer weten over hoe wij je vrachtwagen wrappen?

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Wil je meer weten over onze folies of wat de mogelijkheden zijn voor jouw onderneming? We staan altijd voor je klaar om je antwoord te geven op al je vragen en je te voorzien van echt eerlijk advies. Kom langs op kantoor, neem contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek zelf waarom veel bedrijven hun vrachtwagen laten wrappen bij Letterop Reclamemakers!

Het wrappen van een vrachtwagen biedt een groter reclameoppervlak en een breder bereik, aangezien vrachtwagens over lange afstanden reizen en veel mensen bereiken.

Over het algemeen gaat vrachtwagenwrapping 3 tot 5 jaar mee, afhankelijk van het onderhoud en de kwaliteit van het materiaal.

Letterop logo
Raymond Rietdijk - directeur Letterop

Vrijblijvend advies of een offerte op maat?

Mail naar info@letterop.nl of bel ons direct door te klikken op onderstaande knop.

Wij werken onder meer voor:

Onze klanten aan het woord

Scroll naar top