Belettering vrachtwagen

Met vrachtwagen belettering bereik je continu een nieuw publiek. Profiteer nu van de eindeloze mogelijkheden en laat je vrachtwagen bestickeren door de experts van Letterop!

Ongekend bereik

Heb je een transportbedrijf of rijd je met een vrachtwagen op de weg? Dan heb je niet alleen een handig vervoersmiddel, maar ook een sterke marketingtool in handen. Vrachtwagen belettering zorgt namelijk voor ruim 160.000 contactmomenten … per maand! We hoeven je niet te vertellen dat dat een enorm potentieel is voor het bereiken van nieuwe klanten en het vergroten van je naamsbekendheid.

Voordelen van vrachtwagen belettering

Steeds meer ondernemingen laten hun vrachtwagen bestickeren door de experts van Letterop. En terecht, want het biedt heel wat voordelen:

● Onder de aandacht bij een breed publiek

Vrachtwagen belettering heeft een groot bereik. Je bereikt immers iedere keer dat je de weg op gaat weer een nieuwe stroom aan mensen. Grote kans dat daar een potentiële klant tussen zit!

● Eindeloze mogelijkheden

De omvang van vrachtwagens biedt eindeloze mogelijkheden. We kunnen je vrachtwagen bestickeren met je logo, maar bijvoorbeeld ook speciale acties onder de aandacht brengen. Letterop werkt met XXL full color prints voor de mooiste foto’s.

● Professionele uitstraling

De bestickering ziet er alleen niet goed uit, het schetst ook een professioneel beeld van je bedrijf. Het is een hint naar een succesvolle onderneming. Dat spreekt veel mensen aan.

● Duurzaam je vrachtwagen bestickeren

Om duurzaamheid en kwaliteit te kunnen waarborgen gebruiken we bij Letterop alleen de beste materialen en nieuwste technieken. Daarmee ben je verzekerd van een langdurige belettering. Maximaal profiteren!

● Kleine investering, grote opbrengst

De kosten-baten analyse valt voor vrachtwagen belettering zeer gunstig uit. Je hoeft immers maar één keer te investeren om vervolgens nog jarenlang te kunnen profiteren van effectieve reclame.

Laat ook je vrachtwagen bestickeren door Letterop

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Neem contact met ons op of kom langs op ons kantoor om je project te bespreken en je vrijblijvend te laten adviseren. Of vraag direct een offerte aan en laat je vrachtwagen bestickeren met een opvallende én effectieve vrachtwagen belettering van onze reclamemakers. We helpen je graag verder!
Letterop logo
Raymond Rietdijk - directeur Letterop

Vrijblijvend advies of een offerte op maat?

Mail naar info@letterop.nl of bel ons direct door te klikken op onderstaande knop.

Wij werken onder meer voor:

Onze klanten aan het woord

Scroll naar top