Boot wrappen

Snel en eenvoudig een nieuwe look? Wij kunnen ook jouw boot wrappen in allerlei kleuren, effecten en prints. Ook met je eigen design!

Waarom wrapping?

Tijdelijk een andere uitstraling voor je schip? Gewoon even iets anders, speciaal voor een evenement of wrapping inzetten als reclame? Laat dan je boot wrappen in plaats van spuiten! Dat is een stuk sneller en voordeliger. Bovendien beschermt onze kwalitatief hoogwaardige wrap folie je vaartuig ook tegen verkleuring door UV-straling, aanslag en andere lichte beschadigingen. Mooi én met een een langere levensduur!

Soorten boten

Bij Letterop beletteren we allerlei soorten boten. We kunnen dus ook jouw boot wrappen. Ongeacht of je nu een zeilboot, jacht, speedboot of sloep wilt laten wrappen. Of dat je een polyester boot hebt of eentje van aluminium of hout. We maken het design en de wrap altijd op maat voor jouw model en zorgen ervoor dat het vakkundig en professioneel wordt aangebracht.

Maatwerk design

Met onze folies zijn de mogelijkheden qua design haast eindeloos. Van een doorzichtige wrap ter bescherming van je boot tot aan full color prints waarmee je gegarandeerd de aandacht trekt. Gewoon in je eigen ontwerp. Perfect voor opvallende reclame. Uiteraard met ruimte voor het registratienummer, zodat je aan alle wettelijke eisen blijft voldoen en je zorgeloos rond kunt blijven varen. Wel zo fijn.

Laat je boot wrappen door Letterop Reclamemakers

Wil je ook reclame op je eigen schip? Of meer weten over onze werkwijze en de mogelijkheden voor jouw boot? Neem vrijblijvend contact op en laat je echt eerlijk adviseren door één van onze specialisten. Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche weten we wat werkt en vooral ook wat niet. Kom langs bij ons op kantoor of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe voordelig een boot wrappen al kan zijn!

Letterop logo
Raymond Rietdijk - directeur Letterop

Vrijblijvend advies of een offerte op maat?

Mail naar info@letterop.nl of bel ons direct door te klikken op onderstaande knop.

Wij werken onder meer voor:

Onze klanten aan het woord

Scroll naar top