Bouwborden & projectborden

Breng jouw projecten extra onder de aandacht met één van onze bouwborden op maat. Voor iedere onderneming en iedere bouwplaats maken wij een geschikt projectbord!

Meer uitstraling voor de ‘saaie’ bouwplaats

Ondanks dat bouwplaatsen vaak de aandacht trekken van nieuwsgierige voorbijgangers, zijn ze vaak maar saai. Gelukkig kun je daar wat aan doen. Met de project- en bouwborden van Letterop geef je je projecten wat extra uitstraling en karakter. Bovendien is het een mooie kans om je bedrijf te promoten en door het beoogde eindresultaat te tonen creëer je ook nog extra draagvlak bij omwonenden!

Mogelijkheden

Bij Letterop maken we bouw- en projectborden op maat. Dat houdt in dat we aan de slag gaan op basis van de eisen van de situatie en jouw eigen wensen. We nemen de productie, bedrukking en plaatsing voor onze rekening en helpen je desgewenst ook met een opvallend design. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we immers heel goed wat werkt (en ook wat je vooral niet moet doen)!

Voordelen van bouwborden

Bouwborden kunnen simpelweg niet ontbreken bij jouw project. Bij Letterop leveren projectborden namelijk heel wat op, waaronder: ● Meer naamsbekendheid ● Interesse bij voorbijgangers ● Groot bereik tegen lage kosten ● Snel & gemakkelijk te plaatsen Daarbij zijn al onze borden gemaakt van duurzaam en weerbestendig materiaal en voorzien van veelzijdige folies met onder andere full color printing. Onze projectborden blijven daardoor tijdens de gehele duur van de werkzaamheden onverminderd kleurrijk en blijven dankzij een houten constructie met ballast van bijvoorbeeld beton altijd fier overeind.

Ook project- en bouwborden bestellen?

Letterop Reclamemakers is al tientallen jaren de betrouwbare partner voor veel aannemers en makelaars als het aankomt op het maken van opvallende projectborden. Zij kiezen vol overtuiging voor onze feilloze productie en snelle, efficiënte plaatsing. Wil je ook bouwborden bestellen? Neem dan gerust even contact met ons op en laat je adviseren of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!
Letterop logo

Vrijblijvend advies of een offerte op maat?

Mail naar info@letterop.nl of bel ons direct door te klikken op onderstaande knop.

Wij werken onder meer voor:

Onze klanten aan het woord

Scroll naar top