Bus wrappen

Bij Letterop kunnen we je bus wrappen in allerlei kleuren, effecten en prints … of natuurlijk met een geheel eigen ontwerp! Alles om jouw bedrijf op te laten vallen.

Goedkoper en sneller dan spuiten

Laat je bus wrappen door Letterop en zorg voor een compleet nieuwe look in een handomdraai. Carwrapping is vaak een slimmere keuze dan opnieuw spuiten. Het maakt het namelijk mogelijk om je auto tijdelijk een andere kleur te geven of om een boodschap op je bedrijfswagen te laten plaatsen. En het is ook nog sneller en goedkoper. Bovendien beschermen onze hoogwaardige folies de originele lak van je auto ook nog eens tegen verkleuring, vogelpoep en steenslag.

Eindeloze mogelijkheden

Je bus laten wrappen is niet alleen praktisch, maar het heeft ook nog esthetische waarde. Bij Letterop maken we namelijk een design op maat. We wrappen je voertuig graag met een dun laagje vinyl of een folie dat perfect past bij de huisstijl van jouw bedrijf. Je kunt daarbij denken aan jouw eigen kleurenschema’s, maar ook aan een matte of juist glanzende folie. Of we maken een full-color print van jouw eigen ontwerp: gegarandeerd unieke belettering!

Voor iedere auto

Of je nu een Mercedez Benz, Volkswagen Transporter of Peugeot Bipper rijdt, bij Letterop kunnen we altijd wel je bus wrappen. We maken onze Oracal, 3M en Avery folies namelijk helemaal op maat voor jouw bestelwagen, vrachtwagen of zelfs je caravan als je dat zou willen. Niets is onze ervaren specialisten te gek. En zeker niet wanneer ze een auto wrappen.

Kosten

Een hele bus wrappen kost al lang niet meer zoveel. De technieken worden steeds beter en efficiënter, terwijl de mogelijkheden ook nog eens steeds uitgebreider worden. De precieze kosten zijn echter wel afhankelijk van jouw wensen en bedrijfsauto. Desalniettemin blijkt het in de praktijk vaak een eenmalige, duurzame investering met een hoog rendement; de wrap gaat immers nog jarenlang mee!

Waarom je bus wrappen?

Je bus wrappen is onder veel ondernemers mateloos populair. Terecht ook, want je hebt in een mum van tijd een compleet nieuwe look. En tegen een scherpe prijs. We voorzien je bestelbus snel van je bedrijfsnaam, eventueel met logo en slogan. Of we plakken er een slimme marketinguiting op. Het is namelijk ook gewoon een effectieve manier om jouw onderneming onder de aandacht te brengen en potentiële klanten te overtuigen. Zonder dat je daar zelf iets voor hoeft te doen!

Meer weten over hoe wij je bus wrappen?

Wil je meteen je bus wrappen of weten wat de mogelijkheden zijn? We staan altijd voor je klaar. Kom langs op ons kantoor en neem een kijkje in de werkplaats, neem contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek waarom veel bedrijven ervoor kiezen om hun bus te wrappen bij Letterop Reclamemakers!
Letterop logo
Raymond Rietdijk - directeur Letterop

Vrijblijvend advies of een offerte op maat?

Mail naar info@letterop.nl of bel ons direct door te klikken op onderstaande knop.

Wij werken onder meer voor:

Onze klanten aan het woord

Scroll naar top