Over ons

Letterop Reclamemakers

Wij zijn Letterop. Al ruim 30 jaar reclamemaker en nog steeds met een onverminderde passie voor het vak. Wat ooit begon met één enkele lettersnijder is inmiddels uitgegroeid tot een full service productiebedrijf voor binnen- en buitenreclame. Elke dag werken we met een gecertificeerd en enthousiast team keihard om je bedrijf of evenement zichtbaar te maken. Op creatieve én effectieve wijze. Want daar draait het immers om.

Dat doen we met een breed scala aan diensten en mogelijkheden, geschikt voor zowel de kleine ondernemer als voor grote multinationals. We beletteren bijvoorbeeld complete wagenparken, voorzien je bedrijfspand van unieke glasfolies en bewegwijzering en zorgen ondertussen ook nog voor opvallende licht- of gevelreclame. Wat je wensen ook zijn, we zorgen altijd voor een passende oplossing die écht werkt en helpt je doelen te bereiken.

Kortom, alles is mogelijk.

Zo werken we

In onze ogen is de beste oplossing altijd maatwerk. Bij elke opdracht spelen per slot van rekening andere factoren mee. Dat vraagt om precisiewerk, dus we komen graag vrijblijvend langs om te kijken naar waar de situatie om vraagt. Op basis van onze kennis en ervaring voorzien we je daarbij van onafhankelijk en eerlijk advies. Ook als dat niet strookt met jouw eigen gedachten. Daar heb je namelijk het meeste baat bij.

Eventueel in samenwerking met diverse ontwerpbureaus zetten we die ideeën om in creatieve ontwerpen, om deze vervolgens te vertalen naar productie, realisatie en montage. We gaan voor reclame-uitingen die naadloos aansluiten op jouw huisstijl en doen waar ze goed in zijn: opvallen. Daarbij houden we natuurlijk ook rekening met vergunningen, overburen, stroomvoorziening, enzovoorts. Geen verrassingen achteraf, wel zo prettig.

Ons team

We beschikken over een gemotiveerd en gezellig team. Een goede mix van jong en oud waarin eenieder zijn specialiteiten heeft en waarvan sommigen al meer dan 25 jaar bij Letterop werken. Alle expertise onder één dak. Voorzien van alle benodigde certificaten, goed gereedschap en een flinke dosis enthousiasme rijden onze medewerkers graag door de hele Benelux om de ideeën van onze klanten te verwezenlijken.

Contact

Wil je kennismaken met ons team van reclamemakers en de mogelijkheden voor jouw project te bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze uitgebreide showroom in Den Haag en laat je inspireren. Je bent van harte welkom!

Letterop bedrijfsfilm

Letterop bij RTL 4

Letterop Reclamemakers

Binckhorstlaan 291e
2516 BC Den Haag
info@letterop.nl
070-3479735

KVK:
27122051

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 08.30 – 17.00 uur

Onze klanten aan het woord

Scroll naar top