Full color printing

Met full color printing van Letterop voorzie je je reclame van scherpe, prachtige en levendige beelden. Klein of groot, voor binnen en buiten. Ontdek nu de mogelijkheden!

Full color printing bij Letterop

Bij Letterop beschikken we over een aantal XXL printers waarmee we enorme prints kunnen afdrukken. Ontwerpen met heldere, frisse kleuren en in haast ieder denkbaar formaat; we verzorgen full color printing op materiaal tot wel 5 meter … in één enkel stuk. Op die manier kunnen we je bijna altijd voorzien van een afbeelding die naadloos aansluit op zowel je reclamebord, auto of muur als op de wensen van je doelgroep.

Mogelijkheden

We beschikken over verschillende printers die ieder hun eigen toepassing kennen. We zijn daardoor in staat full color printing te verzorgen op diverse materialen en voor diverse reclamemiddelen:

Banners

We maken graag bedrukte spandoeken en banners voor jouw bedrijf. Hoe groot of hoe klein ook, we zorgen altijd voor een scherp eindresultaat met een krachtig kleurenpalet dat haar originele tint zo lang mogelijk behoudt. Zowel buiten als binnen.

Reclameborden

Van borden voor langs een voetbalveld tot aan bouw- en projectborden en van gevelborden tot aan een kleiner naambord voor je bedrijf: reclameborden zijn er in allerlei soorten en maten. En voor ieder van die soorten en maten verzorgen we graag het drukwerk.

Folies & behang

Folies zijn voor meerdere doeleinden inzetbaar en met onze full color printing ook nog eens te voorzien van alle mogelijke ontwerpen. We verzorgen graag een unieke print op behang voor fotowanden en folie voor onder andere autobelettering en glasdecoratie.

Afwerking & montage

Voor onze full color prints maken we ook gebruik van milieuvriendelijk Eco-Solvent inkt en we werken de prints feilloos af door schoon- en contour te snijden en we verduurzamen het drukwerk desgewenst door te lamineren. We voorzien doeken daarbij van zeilogen en tunnels.Of we kiezen ervoor om de afbeelding om te zomen of op te spannen op spielatten. Het is maar net wat jouw wensen zijn en waar de situatie om vraagt.

Full color printing, full service

Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak, weten onze specialisten vaak precies wat je nodig hebt. We voorzien je dan ook graag van echt eerlijk advies en helpen je met full color printing aan de reclame waarmee je succes behaalt, inclusief afwerking en montage. Full service, dus. Neem contact met ons op voor meer informatie, kom langs op ons kantoor en laat je inspireren of vraag direct een offerte aan en bestel vandaag nog een unieke print!
Letterop logo

Vrijblijvend advies of een offerte op maat?

Mail naar info@letterop.nl of bel ons direct door te klikken op onderstaande knop.

Wij werken onder meer voor:

Onze klanten aan het woord

Scroll naar top