Sandwichborden

Breng je evenement, aanbieding of bedrijf eenvoudig onder de aandacht met onze sandwichborden. Ideaal voor om een boom of lantaarnpaal!

Slimme reclame

Met sandwichborden maak je slim reclame langs de weg. Opvallen en de aandacht trekken, maar dan zonder kosten van de ruimte, plaatsing en productie van bijvoorbeeld een groot billboard. De perfecte oplossing voor als je een beperkt reclamebudget hebt en toch in relatief korte tijd veel mensen wilt bereiken. Dat gaat overigens zeker lukken als je de borden op een strategisch gekozen plek kan hangen!

Voordelen

Deze vorm van reclameborden hebben een heleboel voordelen. Vanwege een plaatsing langs de weg hebben ze doorgaans een groot bereik. En relevant ook, want ze worden veelal opgemerkt door lokale voorbijgangers en weggebruikers. Daarnaast kun je er qua design alle kanten mee op, zijn ze relatief goedkoop en kunnen we ze bij Letterop Reclamemakers in een mum van tijd voor je produceren.

Sandwichborden bedrukken

Je campagne is zo succesvol als het design van je sandwichborden. Daarom maken we de borden helemaal voor je op maat. Precies zoals jij dat wil. Desgewenst geven we je ook nog wat advies op basis van onze jarenlange ervaring. Zo weet je zeker dat je het maximale uit je budget kunt halen. Daarbij zorgen we er natuurlijk altijd voor dat de kwaliteit van de borden gedurende de hele campagne onaangetast blijft en worden de borden geleverd met alles dat je nodig hebt voor een snelle, efficiënte plaatsing.

Ook sandwichborden bestellen?

Wil je ook sandwichborden bestellen? Bij Letterop Reclamemakers helpen we je graag aan de borden waarmee je opvalt. We helpen je van A tot Z. Van het design en de productie tot aan de plaatsing en zelfs het aanvragen van een vergunning bij de gemeente. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en laat je verrassen door onze scherpe prijzen!

Letterop logo

Vrijblijvend advies of een offerte op maat?

Mail naar info@letterop.nl of bel ons direct door te klikken op onderstaande knop.

Wij werken onder meer voor:

Onze klanten aan het woord

Scroll naar top