Presentatiewand

Met een presentatiewand van Letterop val je gegarandeerd op, terwijl je je salespitch ook nog eens extra (visuele) kracht weet bij te zetten. Wat wil je nog meer?

Ideaal voor beurzen & conferenties

Sta je met een stand op een beurs? Dan is het essentieel dat je opvalt en dat je je onderscheidt van alle anderen. Een mooie presentatiewand helpt je daarbij en geeft je meteen de mogelijkheid om ook jouw bedrijf, producten en/of dienstverlening te promoten bij voorbijgangers. Een visuele ondersteuning om je pitch nog overtuigender te maken. Te belangrijk om links te laten liggen dus!

Mogelijkheden voor een presentatiewand

Iedere beurs of evenement is weer anders. Soms vraagt dat om andere afmetingen, een andere keer moet het ontwerp weer aangepast worden. Bij Letterop is dat allemaal geen probleem. We voorzien je graag van een presentatiewand op maat. Met rechte of gebogen wanden, dubbel- of enkelzijdig bedrukt met jouw eigen prints. En natuurlijk altijd makkelijk mee te nemen en op te zetten!

Eerlijk advies

Om er zeker van te zijn dat je het maximale uit je presentatiewand haalt, gaan we eerst even na wat je wensen zijn en waar de situatie om vraagt. We geven je desgewenst eerlijk advies over de producten en oplossingen die het best passen bij jouw vraag. Soms volstaat een roll-up banner of kleinere beurswand namelijk al en dan zou een grotere beurswand zonde zijn van je budget. Dat willen we natuurlijk voorkomen!

Ook een presentatiewand laten bedrukken?

Laat je presentatiewand bedrukken door de specialisten van Letterop en zorg er gegarandeerd voor dat je opvalt op de beurs! We horen graag wat je ideeën zijn om je kennis te laten maken met onze mogelijkheden. Kom langs voor een bakje koffie, neem contact met ons op via 070-3479735 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor jouw persoonlijke beurswand!
Letterop logo
Raymond Rietdijk - directeur Letterop

Vrijblijvend advies of een offerte op maat?

Mail naar info@letterop.nl of bel ons direct door te klikken op onderstaande knop.

Wij werken onder meer voor:

Onze klanten aan het woord

Scroll naar top