Led reclame

Van reclamebord tot scherm en verlichting, met LED reclame ben je altijd en overal optimaal zichtbaar. Laat je nu adviseren of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Eindeloze mogelijkheden

LED reclame vergroot je zichtbaarheid. Zowel overdag als ‘s avonds. En het is tegenwoordig heel toegankelijk. Grote en kleine bedrijven maken er daarom graag gebruik van om op te vallen bij hun doelgroep. Met lichtreclame kun je namelijk heel effectief laten weten waar je bent en wat je doet of bepaalde producten en diensten net even wat meer onder de aandacht brengen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Soorten LED reclame

    • LED Letters Met LED letters kun je iedere boodschap in verlichting aanbrengen. Leuk als doosletter met verlichting voor binnen op kantoor, maar bijvoorbeeld ook aan de gevel. Voor binnen en buiten dus!

    • Lichtbakken LED lichtbakken zijn grote bakken waarin jouw bedrijfsnaam of logo wordt afgezet tegen een verlichte achtergrond. We kunnen ook deze helemaal op maat maken. Desgewenst zelfs met bedrijfslogo.

    • Lichtmastreclame Lichtmastreclame werkt bijzonder goed bij lokale doelgroepen. Met een bord aan een lantaarnpaal op een slimme locatie trek je de aandacht en zorg je effectief voor meer naamsbekendheid bij mensen die uit de buurt komen.

    • LED reclameborden Lichtreclame borden vormen een opvallend visitekaartje. Je hangt ze eenvoudig aan de gevel van je kantoor of winkel en je bent ook ‘s avonds goed zichtbaar. Energiezuinig, duurzaam en met een professionele uitstraling voor je bedrijf.

Ontwerp, productie en montage in één

Bij Letterop helpen we je altijd aan de meest effectieve LED reclame. Wat je ook wilt bereiken, onze specialisten weten altijd de beste oplossing voor je te vinden. Daarbij zijn we graag betrokken tijdens het hele proces. We helpen desgewenst bij het ontwerpen van de reclame, nemen de productie voor onze rekening en komen de borden, bakken of letters ook nog bij je plaatsen. Je hebt zelf nergens meer omkijken naar.

Ook LED reclame laten maken?

Wil je ook reclame met LED verlichting laten ontwerpen, maken en plaatsen? Maak dan kennis met Letterop Reclamemakers. Met meer dan 30 jaar ervaring adviseren we je graag over de beste vorm van LED reclame voor jouw doelstellingen en produceren het snel en goedkoop in onze eigen werkplaats. Benieuwd? Kom langs en laat je inspireren, neem contact op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. We helpen je graag verder!
Letterop logo

Vrijblijvend advies of een offerte op maat?

Mail naar info@letterop.nl of bel ons direct door te klikken op onderstaande knop.

Wij werken onder meer voor:

Onze klanten aan het woord

Scroll naar top