Reclame op vrachtwagen

Bij Letterop maken we reclame op je vrachtwagen, zodat jouw (transport)bedrijf wordt gezien. Altijd en overal. Of je nu onderweg bent of geparkeerd staat.

Bereik continu nieuwe mensen

Met reclame op je vrachtwagen bereik je continu nieuwe mensen. Gemiddeld genomen wordt je vrachtwagen namelijk 160.000 keer gezien. Per maand! Daar zitten een heleboel potentiële nieuwe klanten tussen, dus het is belangrijk om zowel je truck als trailer van slimme, opvallende belettering te voorzien of te wrappen. Zo haal je namelijk het maximale uit je zichtbaarheid!

Belettering

Vrachtwagen belettering is één optie waarmee je jouw wagen op laat vallen. Relatief goedkoop én duurzaam, want onze belettering gaat heel erg lang mee. Een kleine investering voor een grote opbrengst dus! Bovendien zijn de mogelijkheden eindeloos. We beletteren je vrachtauto met je slogan, maar bijvoorbeeld ook met je logo en zelfs XXL full color prints voor complete foto’s. Wat je maar wil!

Wrappen

Je vrachtwagen wrappen is een handige manier om een hele nieuwe uitstraling te creëren, zonder je truck of oplegger opnieuw te laten spuiten of een spandoek te laten maken. We brengen simpelweg een dun laagje vinyl of folie over je bestaande lak heen. En ook die kun je verkrijgen in iedere kleur. Met of glanzend, effen of met print en zelfs je eigen foto.

Maatwerk reclame op je vrachtwagen

Bij Letterop Reclamemakers verzorgen we maatwerk reclame op je vrachtwagen. Design op maat. Met meer dan 30 jaar ervaring weten we inmiddels wat perfect werkt, dus we denken graag met je mee om de oplossing te vinden die voldoet aan al je wensen en eisen. Van het ontwerp tot aan de productie en de uiteindelijke plaatsing. Effectief, efficiënt en natuurlijk gewoon binnen je budget.

Ook reclame op je vrachtwagen?

Wil je ook reclame maken op je vrachtauto? Of gewoon eens een andere look? Maak dan kennis met de vrachtwagenreclame van Letterop. Neem gerust contact met ons op om je project te bespreken of kom langs op ons kantoor en laat je inspireren door de mogelijkheden van wrapping en vrachtwagenbelettering. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Of vraag direct een offerte aan en ga extra snel de weg op met je nieuwe reclame!

Letterop logo
Raymond Rietdijk - directeur Letterop

Vrijblijvend advies of een offerte op maat?

Mail naar info@letterop.nl of bel ons direct door te klikken op onderstaande knop.

Wij werken onder meer voor:

Onze klanten aan het woord

Scroll naar top