Carwrapping

Steeds vaker wordt een voertuig geheel of gedeeltelijk ingepakt met folie, dit wordt vaak carwrapping genoemd. Waardoor de mogelijkheden ontstaan om naast het spuiten van voertuigen ook andere effecten toe te voegen.

Vraag direct uw offerte aan...

Ontdek de voordelen van professionele carwrapping

Met carwrapping word op de laklaag van de auto aangebracht, waardoor de lak zelf intact blijft. Kijkt u ook eens naar de afbeeldingen hierboven, daar ziet u verschillende “carwrapping projecten” die wij verzorgd hebben voor onze klanten.

Vraag direct uw offerte aan!

Offerte

Verschillende carwrapping folies

Er zijn veel materialen om een voertuig mee te “wrappen”. Bijvoorbeeld met matte folie in een kleur, patroon, brons, krokodillenleer motief, carbonfolie of met een full colour print.

Carwrapping verzorgt door Letterop

Carwrapping door middel van het oplakken van een folie is heel betaalbaar geworden, en daarmee een goed alternatief voor het spuiten van een auto.

De carwrapping folie beschermd ook de laaglaag tegen allerlei kleine beschadigingen zoals krassen, het voordeel is ook dat de folie na het opplakken ook weer makkelijk te verwijderen is.

Ideaal dus voor tijdelijke reclame toepassingen of wanneer u graag de originele lakkleur van het voertuig wilt behouden maar toch een andere uitstraling wilt voor uw auto.

Carwrapping prijzen

Wilt u meer informatie over prijzen en de mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Vraag direct uw offerte aan!

Offerte