Neonreclame

Neon kan een extra professionele uitstraling aan uw bedrijf geven, bijvoorbeeld door het verlichten van de contouren van uw bedrijfspand en/of lichtreclame van uw bedrijfslogo. Letterop Reclamemakers heeft meer dan 25 jaar ervaring in dit vak en kan u van de juiste neonreclame voorzien.

Hoe werkt neonreclame?

De helderheid en kleur van de aan te brengen neon reclame is afhankelijk van de buizen waarin het gast zich bevind, de poeder in de buis en de gasvulling in de buis. Letterop Reclamemakers draagt zorg voor een professionele uitstraling van uw bedrijf door te werken met bekwame mensen en kwalitatief hoge materialen. Denk hier bijvoorbeeld aan het materiaal van de bedrading en de transformatoren.

De Neon verlichting word mogelijk gemaakt door het gas wat zich in de buis bevind, dit gas is onder lage druk aanwezig in de buis en door de gasontlading ontstaat er verlichting van de buis, dit gebeurt door elektrische spanning. De Franse Georges Claude heeft deze manier van verlichting uitgevonden, en tentoongesteld in het jaar 1893 op een beurs in Chicago.

Door het Neon gas kunnen er verschillende soorten kleuren getoond worden. En door dit te voorzien van verschillende kleuren poeders zijn allerlei kleuren mogelijk in de Neon buizen. Met andere gassen zijn ook weer verschillende kleuren mogelijk.

Naast Neon is LED reclame een heel goed alternatief. LED’s worden steeds vaker gebruikt als modern alternatief voor conventionele verlichtingssystemen. Dit komt door de verlengde levensduur en voornamelijk de energiebesparing van deze soort verlichting.

Ook de veiligheid is belangrijk bij het plaatsen van verlichting aan uw pand. Letterop werkt met gecertificeerd personeel en kan ook voorzien in jaarlijkse controles om veiligheid en de kwaliteit van de verlichting optimaal te houden.

Vraag direct uw offerte aan!

Offerte
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en updates van het Letterop team.

U bent nu ingeschreven.