Lichtbakken

Lichtbakken voor uw bedrijfspand? U kunt ze professioneel laten installeren door Letterop Reclamemakers. Er zijn lichtbakken in allerlei verschillende soorten en maten leverbaar. Wij kunnen u ook voorzien van deskundig advies als het gaat om deze soort lichtreclame.

Het plaatsen van lichtbakken bij uw bedrijf of andere openbare omgeving is nog steeds een erg populaire methode van lichtreclame. Dit komt voornamelijk door de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Deze bakken zijn er in allerlei verschillende soorten en maten en kunnen worden voorzien van alle kleuren of prints.

Verschillende soorten lichtbakken

De lichtbakken worden gemaakt van een plastic genaamd acryl. Voor de prints en kleuren word full color printing gebruikt op verschillende soorten folies.

Ook kunnen lichtbakken van andere materialen worden gemaakt. Denk u bijvoorbeeld aan aluminium. Dit komt de duurzaamheid en de uitstraling van de lichtbak weer ten goede.

De verlichting van de lichtbak is meestal geregeld door LED’s, maar TL-verlichting is ook mogelijk. Door het gebruik van LED verlichting kiest u voor een meer duurzame oplossing.

De vervaardiging van de lichtbakken gebeurd in overleg met u, en kunnen standaard vormen zijn, of zelfs letters of uw bedrijfslogo.

Samen met de juiste verlichting en kwalitatieve materialen zal dit een mooie eye-catcher zijn voor uw bedrijf!

Vraag direct uw offerte aan!

Offerte
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en updates van het Letterop team.

U bent nu ingeschreven.