Carwrapping

Steeds vaker wordt een voertuig geheel of gedeeltelijk ingepakt met folie, dit wordt vaak carwrapping genoemd. Waardoor de mogelijkheden ontstaan om naast het spuiten van voertuigen ook andere effecten toe te voegen.

Vraag direct uw offerte aan...

Carwrapping op maat

Kent u die auto’s waar overduidelijk opstaat bij welk bedrijf ze horen of die gewoon erg mooi zijn opgemaakt? Dan is de kans groot dat u een auto heeft gezien met carwrapping. Bij Letterop kunnen we ook van uw auto een ware eye-catcher maken. Hoe? Ontdek hier alles wat u moeten weten.

Vraag direct uw offerte aan!

Offerte

Wat is carwrapping?

Wrapping is een bepaalde techniek om een voertuig de voorzien van een laagje folie of vinyl. Normaal gesproken zou u hier de lak zien. Carwrapping is op veel verschillende manieren te doen, zodat u kunt kiezen uit een effen kleur, meerdere kleuren of een echte full colour print. Het vereist vakkennis en expertise om deze techniek goed toe te passen. Bij Letterop zijn we hierin gespecialiseerd en helpen we u graag verder.

Waarom zou ik het gebruiken?

Carwrapping kan op verschillende manieren gebruikt worden. Zo kunt u uw auto gewoon een andere tint willen geven of op een bijzondere manier op willen laten vallen. Bedrijven ontdekken tegenwoordig deze techniek ook steeds meer. Wanneer u van uw bedrijfsvoertuigen rijdende reclameborden wilt maken met een enorm bereik, dan kan het zeker een optie voor uw onderneming zijn. Er is steeds meer mogelijk wat betreft de kleuren, motieven en structuren. Hiermee kunnen we uw bedrijf ten volle tentoonspreiden op de bedrijfsvoertuigen op een manier die zeer positief opvalt. Hiernaast staat het erg professioneel wanneer u met een prachtig uitziende auto bij een klant aankomt. En omdat de carwrapping prijzen steeds betaalbaarder worden, verkleint uw investering aanzienlijk, terwijl de hoge kwaliteit zorgt voor mee opbrengst.

Vraag om meer informatie

Wellicht dat u nieuwsgierig bent geworden naar de mogelijkheden van carwrapping voor u. Vraag dan vandaag nog gratis meer informatie aan. We staan bij Letterop altijd voor onze klanten klaar om een advies te geven waar ze echt iets aan hebben. Met onze jarenlange ervaring kunnen we de juiste technieken bieden waarmee uw wrapping er zo goed mogelijk uitziet en zo lang mogelijk meegaat. U bent natuurlijk ook van harte welkom voor een praatje in ons kantoor. De koffie hebben we alvast klaar staan.

Vraag direct uw offerte aan!

Offerte
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en updates van het Letterop team.

U bent nu ingeschreven.